Bucuria

E greu să fii om mare: responsabilități, griji și alergătură continuă pentru a-ți construi viața pe care ți-o dorești. Și în toată această goană pentru un viitor mai bun simți că ai pierdut ceva: bucuria de a trăi în prezent.
Stai liniștit! Nu m-ai pierdut. Eu, Bucuria, sunt mereu lângă tine. Mă găsești aici, la Silver Mall, la tine în poșetă, în dulap sau la tine în gând.
Fă-ți o favoare și ia o pauză de Bucurie. Am pregătit pentru tine bomboane felurite, biscuiți, jeleuri și napolitane.
Fii generos! Împarte bucuria ta și cu ceilalți. Fă-le cadou sau invită-i la pauza ta de Bucurie. Vorbiți despre lucrurile bune care vi s-au întâmplat și oamenii frumoși pe care i-ați întâlnit. Vă veți simți mai optimiști și plini de viață.
Dacă suferi de diabet sau ții post, am și pentru tine produse special gândite ca să îți fie bine.
În definitiv, viața e frumoasă și dulce. Viața e Bucurie.

Povestea noastră

Am redescoperit puterea “Bucuria” în vremea studenției când bagajele noastre și ale celorlalți călători din vestitul tren Prietenia care unește Chișinăul de București erau pline de bomboane. La început, dulciurile erau aduse cu titlu de cadou, apoi la cerere, pentru că fiecare din cunoscuții noștri avea deja preferințe clare.
Nu mai suntem studenți de ceva timp, însă am rămas cu convingerea că este nevoie de foarte puțin pentru a-i înveseli pe ceilalți și a face o faptă frumoasă. De aceea, planul nostru este simplu: vrem să îți aducem cât mai multă bucurie ție și celor dragi ție.
Știm că putem face acest lucru fiindcă avem dulciuri pentru toate ocaziile: zile de naștere, căsătorii, botezuri, petreceri copii și orice alt eveniment din viața ta. Și avem bomboane pentru toate gusturile: cu ciocolată, alune, fructe diverse, fondant, cafea, și încă multe alte alegeri.
Ca distribuitori autorizați suntem onorați de misiunea noastră de a răspândi Bucuria în România.
 

Istoric

Înființată în anul 1946, S.C. „Bucuria” S.A. este cea mai mare firmă producătoare de produse de cofetărie din Republica Moldova. De mai bine de 65 de ani societatea rămâne fidelă numelui și misiunii sale, și anume de a aduce bucurie în viețile oamenilor respectându-și promisiunea din slogan „Cu noi viaţa este mai dulce…”.
Cu pricepere și pasiune maeștrii cofetari moldoveni oferă în permanență motive de bucurie. Ei sunt mereu în căutare de gusturi noi pe care să le adauge portofoliului deja impresionant de aproape 450 de produse. Bogăția de bomboane, ciocolată, zefir, jeleuri, biscuiţi, caramele, napolitane și alte dulciuri fac dovada experienței lor.
Calitatea dulciurilor Bucuria au făcut din acestea un simbol îndrăgit al Moldovei.