Protectia datelor

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

In conformitate cu Legea nr. 677/2001, S.C. SILVERMALL S.R.L. îşi asumă responsabilitatea de a păstra confidenţialitatea datelor de contact pe care le furnizaţi, fiind atestata legal în acest sens şi înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu numarul 27894.

S.C. SILVERMALL S.R.L. a creat si implementeaza o politica de securitate a datelor cu caracter personal pentru a asigura respectarea reglementarilor legale.

Descarca PDF

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004, SC Silver Mall SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: marketingul direct. Datele vor fi folosite si pentru activitati de comunicare si informare referitoare la produsele SC Silver Mall SRL, precum si serviciilor oferite de partenerii sai.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru trimiterea de informari/anunturi cu privire la ofertele aparute. Refuzul dvs. determina imposibilitatea crearii unei oferte conforme cu cele solicitate.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii exclusive de catre operator si sunt utilizate doar in cadrul campaniilor de marketing direct ale SC Silver Mall SRL. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în alte state.

Observatie:
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct prin e-mail la marketing@silvermall.ro